Zondagochtend 14 oktober.

Aangezien de Indian Summer deze keer echt erg warm is, ben ik vroeg opgestaan om mooie beelden van Fort Honswijk te maken in herfstkleuren en vlak na zonsopkomst.
Dat was geen verkeerde keus! Ideaal weer om te vliegen en Fort Honswijk maakt deel uit van “Stelling Honswijk”, dus binnen 1 kilometer afstand wel 3 forten te filmen!

De forten die ik gefilmd heb zijn: Fort Honswijk, Lunet aan de Snel en Werk aan de Korte Uitweg (WKU). Lunet aan de Snel en Fort WKU zijn met elkaar verbonden door de Gedekte Gemeenschapsweg. Ook in de wal langs deze weg zitten nog diverse oude schuilplaatsen en munitieopslagplaatsen.

Uiteraard had ik eerst nog gekeken of er niet gevlogen werd op het nabijgelegen hangglider veld. Hun planning gaf aan dat er pas vanaf 11 uur gevlogen zou worden, dus ik had ruim de tijd om mooie beelden te maken.

Deze beelden zijn hieronder te zien, geniet ervan!