De afgelopen maanden heb ik redelijk wat vlieguren extra gemaakt en uiteraard ook weer veel beeldmateriaal opgeslagen.

Twee video’s van een aantal van deze vluchten zijn erg goed gelukt en wil ik jullie niet onthouden.

De eerste video is een verzameling van een aantal vluchten die ik gemaakt heb aan het eind van de zomer boven/rondom de rivier De Lek vlakbij Nieuwegein. Bij het editten van het beeldmateriaal heb ik beter gelet op de maat in de muziek en overgangen in video gelijk met overgangen in de muziek gehouden.

Kijk en luister zelf wat je ervan vindt:

Fun flying at the river “Lek”

Een andere video die erg goed geslaagd is qua beeldmateriaal aangepast op de muziek is van mijn vlucht bij Kasteel de Haar op 14 september 2020.

Kijk en geniet van de beelden:

Kasteel de Haar (14 september 2020)