Via het Dronepilots-forum werd ik geattendeerd op een Drone Meetup die zou plaatsvinden in de buurt van Oud-Zuilen. Hier was een zeer fotogenieke locatie gekozen waar 2 molens inclusief sluisjes vlakbij elkaar staan.

De weersverwachtingen waren nogal wisselvallig en zelfs Oktofly.com gaf een waarschuwing af. Voor de zekerheid toch alle batterijen maar opgeladen en rond 12 uur kwam de laatste bui voorbij. Ofwel: we kunnen vliegen maar moeten wel de wind in de gaten houden!

Uiteindelijk zijn toch nog redelijk wat mensen op komen dagen. DJI was aardig vertegenwoordigd (Phantom 3, Mavic Pro, Mavic 2 Pro, Mavic Mini, Mavic Air 2, Spark tot aan een Inspire 2) maar ook twee Yuneec Typhoon drones waren aanwezig.

Uiteindelijk hebben we gelukkig maar één bui gehad, vooral veel wind maar wel zeer mooie Hollandse wolkenluchten als achtergrond!

Al met al een geslaagde middag gehad en ik zal zeker proberen bij een volgende meetup weer aanwezig te zijn! Meer informatie via de Facebook pagina van Drone Fanatics!

Een aantal foto’s die ik tijdens deze middag gemaakt hebben, volgen hieronder: